Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Download Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe MP3

Happy Asmara | 23,210 - Rilis: 01 December 2019



Lirik Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

Sumber Lagu: Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe
Keyword: Download Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe Mp3, Lirik lagu Tak Lalekne Kowe - Happy Asmara, Download mp3 Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe gratis, Kumpulan lagu Happy Asmara terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Download Lagu Populer


Home

Top